Nye rygter om iPhone 5

Efterhånden som en lancering af den næste iPhone nærmer sig, kører rygtemøllen stadig hurtigere.

Dette rygte har dog i modsætning til så mange andre måske en anelse mere kød på sig, eftersom sitet 9to5mac er kommet i besiddelse af et iPhone 5 cover, der peger på et tyndere design. Coveret kan ikke bekræfte, men heller ikke udelukke,  større, gesturebaseret homeknap, og en større skærm, som flere andre rygter peger på.

9to5mac kan desuden rapportere, at asiatiske producenter af iPhone-accesories nu er begyndt at sende deres nye covers videre til sælgere verden over, hvilket også tyder på at lanceringen ikke er langt væk.

iPhone 5 ventes at blive lanceret i starten af september.

Denne nyhed er udgivet i samarbejde med GadgetZonen.dk.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.