Sonnet fremviser Thunderbolt-udstyr på IBC 2011

Sonnet Technologies har netop meddelt at de er med på dette års broadcast media tradeshow i Amsterdam.

Firmaet vil på IBC 2011 fremvise en række nye produkter med Thunderbolt-understøttelse.

Sonnet vil blandt andet fremvise en ny Fusion D800TBR5 8-drive RAID 5-enhed med Thunderbolt der kan flytte data med 800MB per sekund ved læsning og 730MB per sekund ved skrivning og med understøttelse af RAID 0, 1, 5, 6 og JBOD.

Sonnet fremviser også flere andre produkter med Thunderbolt-understøttelse blandt andre Echo Express PCIe 2.0 expansion chassis. Denne nye enhed gør det muligt at anvende PCIe 2.0-udvidelseskort eksternt via Thunderbolt.

Sidst er Sonnet også klar med en ny Fusion F2-SSD two-disk RAID-enhed med 2 x 256MB SSD-diske.

IBC 2011 løber fra den 8. tilden 13 september i Amsterdam.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.