Spørg MacZonen: Hvor er biblioteks-mappen?

MacZonens brevkasse svarer på spørgsmål fra læserne, denne gang om et lille problem med Mac OS X Lion.

Til MacZonen:

Hej. Jeg har installeret Lion og har et problem med at jeg ikke længere kan finde biblioteks-mappen i systemet. Det er ikke et vildt problem, men jeg undrer mig bare over hvor den er, da det kan være rart at kunne se hvilke plugins man har eller indstillinger.

Hilsen Johnny

Hej Johnny

Tja Apple har vel tænkt at der skulle ske noget nyt og ved at gemme nogle mapper, laver man et indtryk af at systemet måske er endnu mere brugervenligt. At det så kan være uvenligt overfor let øvede brugere er noget andet.

Du kan dog let få biblioteks-mappen tilbage ved at åbne Terminal i hjælpeprogrammer og skrive:

chflags nohidden ~/Library/

Har du spørgsmål vedrørende iPhone, iPad, Mac eller andet, så skriv endelig til maczonen.dk.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.