Adobe arbejder på egen cloud-tjeneste

Adobe hentyder i et blogindlæg meget kraftigt til at firmaet er ved at udvikle en cloud-løsning til folk med store samlinger af billeder.

Adobe har på Facebook spurgt en masse brugere om deres lagringsløsninger i forbindelse med deres arbejde med Adobes programmer og mange svarer at de bruger flere lagringssteder til filer og billeder, eksempelvis både på en harddisk på computeren, samt som ekstern backup på en anden harddisk osv.

Det vil Adobe meget gerne gøre noget ved og antyder at man vil hjælpe brugere med store samlinger, så de kan samle alle deres filer et sted.

Adobe skriver blandt andet:

Just as the universal remote control was celebrated for taking three remotes down to a single control, we’re examining ways to take the photos you have on all three devices down to a single library – making photo storage, editing and sharing seamless from wherever you are.

We appreciate your input as the team is hard at work behind the scenes…more updates, coming soon!

Vi gætter på en cloudtjeneste, der til en vis grad kan konkurrere med iCloud, men som med sikkerhed bliver meget mere målrettet professionelle brugere end Apples iCloud.

Læs mere via Adobe.

Billede: Adobe.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.