Apple får Samsungs Galaxy Tab 10.1 forbudt i Australien

Apple og Samsung har sagsøgt hinanden i en række lande og nu er de to blevet enige om at Samsung Galaxy Tab 10.1 ikke må sælges i Australien.

Den nye aftale mellem de to store selskaber betyder, at Samsung ikke må sælge eller annoncere for Galaxy Tab 10.1 så længe den amerikanske retssag mellem Apple og Samsung ikke er blevet afgjort.

Hvis Apple ender med at tabe sagen mod Samsung, skal Apple betale Samsung for tabt salg og fortjeneste i relation til salgs og marketingsforbuddet over Galaxy Tab 10.1 i Australien.

Ifølge Apple har Samsung misbrugt ti Appleejede patenter i Galaxy Tab 10.1, inklusive dens overordnede design og “look and feel”.

Den australske advokat for Apple fortæller, at Apple er i gang med at udvide salgsforbudet mod Galaxy Tab 10.1 til flere andre lande. Det er dog uvist hvilke lande det drejer sig om.

Apple mener at Samsung i flere af deres produkter har kopieret Apples design på skamløs vis, endda helt ned på designet af emballagen Samsungs produkter leveres i.

Apple og Samsung er udover at være i krig om patenter og design og store handelspartnere. Apple køber årligt for mere end fem milliarder dollars komponenter hos Samsung.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.