Apple stopper tysk Amazon App Store

Apple vil ikke have at andre bruger navnet App til at sælge programmer med og nu har de fået en uventet sejr i Tyskland.

Mens Microsoft og Amazon mener at det er meget tyndt at Apple mener at kunne ejere ordet “App” når det gælder salg af programmer eller applikationer i onlinebutikker, så har retten i Tyskland netop givet Apple medhold og tvunget den tyske udgave af Amazon App Store til at droppe at modtage programmer fra udviklerne.

I en mail skiver Amazon:

Dear Amazon Appstore Developer,

Thank you for your participation in the Amazon Appstore for Android.  We wanted to notify you of a recent change to your Developer Portal account; for the time being, we are not accepting new app submissions from developers located in Germany.  We have been forced to impose this restriction due to a legal action filed by Apple in Germany seeking to prevent us from using the term “appstore.”  We believe Apple’s claim is without merit and are actively contesting it.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.