Chrome er nu større end Firefox i Storbritannien

Microsoft Internet Explorer er stadig den største, men taber markedsandele.

Googles webbrowser Chrome har nu en markedsandel på 22,12%, hvilket fortrænger Firefox ned på en tredieplads med 21,65%. Microsoft er stadig ledende men har med 45,51% tabt et procentpoint siden den sidste opgørelse i juni.

Udviklingen i Storbritannien er interessant, fordi Google her har kørt en massiv markedsføring af Chrome via tv-reklamer, hvilket ikke er set i andre lande. Samtidig er Google+ blevet ekstraordinært godt modtaget i Storbritannien, hvilket også må påregnes at føre flere brugere over på Chrome.

Udviklingen kan derfor måske ses som et pejlemærke for, hvordan Chrome vil vokse også globalt set.

På verdensplan er Chrome stadig nummer tre med 22,14% mens Firefox har 27,97% og IE har 42,45%

Kilde. Thenextweb

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.