Gartner: PC-markedet lider i Europa

Ifølge nye tal fra Gartner er der ikke meget godt at sige om salger af PC i Europa, kun Apple har lille fremgang.

De nyeste salgstal viser at PC-markedet fortsat lider og det kan der være mange grunde til, finanskrise er en ting og tablet-salget, som ikke medregnes i statistikkerne er helt sikkert også en faktor.

Ifølge Gartner er krisen og iPad værst ved Acer der har en negativ vækst på 44,6 procent. Asus er næst med en negativ vækst på 22,9 procent. Dell har en negativ vækst på 12,7 procent mens HP er nede på en negativ vækst på 6,1 procent.

Kun Apple skiller sig ud med en vækst på 0,5 procent, hvilket ikke er imponerende i sig selv.

Samlet giver det en negativ vækst på 19 procent i forhold til samme periode i 2010.

Gartners tal er fra andet kvartal 2011.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.