Google køber Motorola Mobility for 65 milliarder kroner

Google har netop købt Motorola Mobility for 65 milliarder kroner.

Apple får nu endnu mere alvorlig konkurrence fra Google, der med opkøbet af Motorola vil ind og styre udviklingen af smartphones og tablets til Android.

Selvom Motorola Mobility skal udvikle smartphones og tablets til Google, fortsætter Motorola under eget navn. Google vil også fortsat levere Android til andre producenter, som Samsung og HTC.

“Motorola’s total commitment to Android in mobile devices is one of many reasons that there is a natural fit between our two companies. Together, we will create amazing user experiences that supercharge the entire Android ecosystem for the benefit of consumers, partners and developers everywhere…The combination of Google and Motorola will not only supercharge Android, but will also enhance competition and offer consumers accelerating innovation, greater choice, and wonderful user experiences. I am confident that these great experiences will create huge value for shareholders.”, skiver Google i en pressemeddelelse.

Med i handlen følger også 17.000 patenter indenfor mobilområdet.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.