Google Maps anerkender Libyens nye styre

Efter rygter om Gadaffis fald i weekenden har Google Maps været hurtigt ude og omdøbt omstridt torv i Tripoli.

Torvet, som under Gadaffis 42 år lange styre har været kendt som “det grønne torv”, efter den grønne farve som er Gadaffis kendemærke, er nemlig blevet omdøbt i Google Maps og figurerer nu som “martyrernes torv”, hvilket er oprørernes navn for torvet.

Torvet har været skueplads for nogle af de tidlige demonstrationer mod Gadaffis styre, men også Gadaffis tilhængere har brugt torvet til demonstrationer, og det har derfor stor symbolsk betydning for begge parter i den libyske konflikt.

Med tanke på den uafklarede situation i Tripoli i dag, håber vi ikke at Google har været for tidlige ude…….

via Gizmodo

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.