Google+ tilføjer sociale spil

Zynga, Angry Birds og Bejeweled og 13 andre spil er ombord fra start.

Google hviler ikke på laurbærrerne i arbejdet for at gøre Google+ til den førende sociale platform.

Idag kom deres nyeste udspil, som er tilføjelse af muligheden for at spille på Google+.

Udspillet er ikke overraskende, eftersom en meget stor del af Facebooks succes netop skyldes de integrerede spil, men Google har lært af Facebook, og gør spillene mindre påtrængende idet de ikke får mulighed for at spamme brugernes nyhedsstrøm. Istedet forbliver spilopdateringerne pænt inde bag den tilføjede Spil-knap, så vennerne kun får oplysninger om din seneste high-score, når de selv er interesserede i at spille.

I første omgang lanceres de mega-hypede Angry Birds og Bejeweled, men også Zynga, spilgiganten som blev født på Facebook, lancerer spil til Google+. FarmVille og CityVille vil dog ikke være at finde på Google+, eftersom Facebook og Zynga uden tvivl har indgået eksklusivaftaler, men Zynga Poker kommer i første omgang, og der er sikkert flere på vej.

Spillene blive ikke tilgængelige for alle Google+ brugere med det samme, men funktionen vil blive rullet ud gradvist.

Google

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.