HD-webcams fra FaceVision på vej til Danmark

Den amerikanske producent af webkameraer FaceVision, der i Danmark lancerer nu en ny serie af kameraer med HD-videooptagelse, som er optimeret til webkommunikation via Skype, Facetime og iChat.

Der er få ting i verden, der er så fladt, som at sidde på Skype med et dårligt webcam, der lagger, hakker og flimrer. En ægte samtalestopper.

FaceVisions nye serie af webcams lover klar lyd, ren tale og knivskarpt billede, Forskellen til de traditionelle webcams er af faceVsion benytter en H.264 encoder, som udfører softwarekomprimeringen direkte i kameraet i stedet for at belaste CPU’en, og det skulle give billeder og lyd i høj kvalitet – uden forsinkelse.

FaceVision distibueres i Danmark af GS Skandinavia, der er glade for at kunne tilnyde de nye webcams på det danske marked.

“Videosamtaler baseret på avanceret teknologi har tidligere været forbeholdt det professionelle segment. Men i takt med at kommunikationstjenester såsom Skype vinder indpas, kan vi mærke en stigende efterspørgsel fra privatbrugere, der ønsker at se og høre videooptagelser uden støj på linjen og knas på skærmen. Den udfordring tager FaceVisions nye webkameraer i høj grad op ved at levere uovertruffen lyd- og billedkvalitet,” siger Freddy Gyldenvang, adm. direktør for GS Scandinavia.

I den nye serie findes blandt andet faceVision det skype-certificerede TouchCam N1 med ægte HD i 720p 16:9 format til en vejledende udsalgspris på 900,- samt TouchCam E1 med ægte HD og Fuld HD i 1080p 4:3 format til 1.000 og det notebookoptimerede TouchCam L2, ligeledes med æte HD og fuld HD til 1.000,- i vejledende udsalgspris.
 

 

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.