HTC sagsøger Apple en gang til

HTC udvider nu sine anklager mod Apple for tredje gang og kræver stop for salg af iPhone, iPad, Mac og Apple TV.

Apple og HTC er i krig, hvis nogen stadig skulle være i tvivl og i går optrappede HTC det hele med yderligere tre anklager om misbrug af patenter. Ifølge HTC misbruger Apple tre patenter i en række produkter blandt andet iPhone, iPad, Mac og Apple TV og det vil HTC nu forsøge at få erstatning for.

Som ofte før, så nøjes man ikke længere med retssager, men firmaerne vælger også at klage til handelskommissionen, som kan nedlægge importforbud mod produkter. Det har HTC nu også gjort og man håber at kunne stoppe salget af både iPhone, iPad, Mac og Apple TV medmindre man finder en løsning, dvs. nogen skal have mange penge op af lommen.

HTC har med det nye sagsanlæg tre sagsanlæg kørende mod Apple. Apple har dog også flere klager og sagsanlæg kørende mod HTC. I foråret sagsøgte Apple HTC for misbrug af 20 patenter.

De tre patenter omhandler trådløs kommunikation mellem enheder, med patentnumrene 7.765.414, 7.672.219 og 7.417.944.

Via PC World.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.