Nokia: iOS og Androids App-fokus er uddateret

Nokias amerikanske chef skyder med skarpt mod Apple og Google.

Nokia har ellers fået kamp til stregen fra Apples iOS og Googles Android, men noget tyder på at man hos Nokia stadig tror man er bedre end konkurrenterne på smartphone-markedet.

Til magasinet VentureBeat fortæller Chris Weber, der er chef for Nokia i nordamerika, at han mener at selve App-fokus’et i iOS og Android er uddateret. I stedet mener Nokia, at selskabets kommende smartphones, eller “superphones” som han betegner dem, med fokus på cloudtjenester vil være meget bedre og foran iOS og Android.

“Nokia‘s new superphones will offer a superior user interface and a better, cloud-enabled experience than its chief competitors”…The reliance by Apple and Android phones on the ‘app’ as the central metaphor is ‘outdated,’ “, slutter Weber.

Weber lader dog til helt at have glemt iOS 5.0 og Apples iCloud i denne sammenhæng.

Nokias første smartphones med Windows Phone 7 frigives i USA i 2011, men først i større mængder i 2012.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.