Nu kan du købe en kopi af iPhone 5 til 550 kroner

De kinesiske pirater har travlt og er allerede klar med iPhone 5.

Apple har stadig travlt med at klargøre iPhone 5, men kinesiske piratproducenter er kommet Apple i forkøbet og er allerede klar med deres version af iPhone 5.

Den falske iPhone 5 sælges ifølge GizChina i Kina for 699 Yaun, hvilket er 550 kroner.

Mobilen byder på kamera med et LED Flash, trykfølsom skærm samt et JAVA OS og er altså langt fra Apples velkendte design og brugerflade. Ifølge GizChina minder den nye kopi af iPhone 5 dog også et tilbageskridt i forhold til den rigtige iPhone 4.

Læs mere om den falske iPhone 5 og se en video via dette link.

Piratkopiering er et voksende problem i Kina hvor det ikke blot er produkter der kopieres men også butikskoncepter. Fornylig opdagede en blogger hele tre falske Apple Stores i Kina, hvor flere af medarbejderne var af den overbevisning at de arbejdere for Apple og ikke for en pirat.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.