Ny trådløs harddisk til iPhone og iPad

Wi-Drive gør det muligt at bruge Wi-Fi til at lagre programmer og filer fra iPhone og iPad.

Mens vi venter på iCloud kan du nu vælge en helt andet og lidt mere fysisk løsning til lagring af indhold fra iOS-enheder.

Den nye Wi-Drive fra Kingston gør det nemlig muligt at benytte enheden som trådløs harddisk til iPhone, iPod Touch og iPad.

For at komme i gang skal du blot sætte Wi-Drive i USB-stikket i din computer og flytte filer til den, som via en almindelig USB-stick. Med et program fra  App Store er der efterfølgende adgang til filerne fra dine iOS-enheder, ligesom du kan smide indhold fra blandt andet din iPhone over på Wi-Drive.

“Wi-Drive hjælper Apple-brugere med at håndtere deres dokumenter og mediefiler trådløst på tværs af Apple-enheder eller dele dem med andre…Den unikke funktionalitet, kombineret med holdbarheden fra Flash-hukommelsen vil tilfredsstille både de almindelige brugere og de mere kræsne tech-connaisseurs”, siger Michael Lysholt Nielsen, landechef for Kingston i Danmark.

Kingston lancerer Wi-Drive med 16GB og 32GB og de vil blive solgt i Eplehuset i Danmark oplyser Kingston, der ikke er klar med danske priser på Wi-Drive endnu.

Du kan læse mere om Wi-Drive via dette link til Kingston.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.