Rygte: Apple udvikler “iCloud iPhone”

Et nyt rygte peger på at Apple udvikler en ny og billig “iCloud iPhone”.

Der har i noget tid været rygter ude om at Apple ville supplere iPhone 5 med en billigere ny iPhone. Denne er føre blevet nævnt som iPhone 4S, men ifølge tre nye kilder tæt på Apple, kalder man den internt for “iCloud iPhone”.

Den nye “iCloud iPhone” har fået fjernes det meste af den indbyggede flashhukommelse og brugere er derfor meget afhængige af at kunne bruge iCloud for at tilgå musik og spil og andet på enheden. Udover at der er sparet penge ved at fjerne den interne flash, benytter “iCloud iPhone” en del af de komponenter som allerede findes i iPhone 4.

“iCloud iPhone” skulle koste det halve af den nuværende iPhone 4.

iOS 5 og iCloud ventes frigivet i løbet af efteråret sammen med iPhone 5 og muligvis også den nye iCloud iPhone.

Læs mere via hjemmesiden Applenapps.com.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.