Rygte: Mobilselskaber tester iPhone 5

Ifølge The Guardian er der flere mobilselskaber som har fået den nye iPhone 5.

Vi ved ikke hvornår iPhone 5 frigives endnu, men at det bliver indenfor et par måneder er meget sandsynligt. Flere rygter peger på en lancering i USA i september og i resten af verden i oktober.

Mens vi venter på iPhone 5, kan vi naturligvis se på de nyeste rygter om den omtalte mobil. I går kunne vi fotælle at Kinesiske pirater sælger en kopi af iPhone 5 for kun 550 kroner og i dag kan vi berette, at britiske The Guardian har fået at vide at flere mobilselskaber har modtaget testversioner af iPhone 5.

Den nye iPhone 5 skulle være ankommet i sikrede kasser og i låste etuier til interne tests hos selskaberne. Meget få ansatte skulle få lov at se disse kasser og åbne selvom iPhone 5 indeni etuierne også er iført en såkaldt “dummy case” så man slet ikke kan få nogen ide af designet.

Man må så bare håber at den nye iPhone 5 ikke er pakket så godt ind at man ikke kan finde ud af om den har antenneproblemer.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.