Samsung-krigen kan blive dyr for Apple

Hvis Apple ender med at tabe over Samsung kan det koster Apple kæmpebeløb.

Advokat Nathan Mattock fra Marque Lawyers fortæller, at Apple kan tabe enorme pengebeløb hvis ikke de får ret og vinder over blandt andre Samsung.

Apple har med held fået udskudt salg og lancering af Samsungs nye Galaxy Tab 10.1 i både Australien og en række europæiske lande. Skulle Apple gå hen og vinde, er der store penge at hente for Apple, men omvendt, hvis Apple taber, så bliver det ekstremt dyrt for Apple. Ikke blot skal man betale erstatning og sagsomkostninger, men også tabt fortjeneste for det der kan blive måneder ellers års tabt fortjeneste for Samsung og det kan meget hurtigt dræne Apples pengekasse, hvis man forestiller sig at Apple også taber flere andre sager, eksempelvis mod HTC eller LG eller andre af de mange selskaber som Apple har sagsøgt.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.