World of Warcraft Legendary Edition mouse

SteelSeries er klar med den ultimative mus til World of Warcraft.

Man kan undre sig over hvordan brugere af spillet World of Warcraft hidtil har kluntet sig gennem spillets baner med upålidelig mus og andet dårligt gear. For den nye World of Warcraft Legendary Edition mouse er lige det rigtige gamere har ventet på udfra hvad vi kan læse os til om den nye mus.

World of Warcraft Legendary Edition mouse er som navnet også siger, skabt udelukkende til World of Warcraft, og har hele 11 programmerbare knapper til alle specialfunktionerne, der tæller i alt 130 indstillinger via de 11 små knapper.

World of Warcraft Legendary Edition mouse er naturligvis også både hurtigt og meget præcis med en optisk sensor der kan læse 3.600 frames i sekundet.

World of Warcraft Legendary Edition mouse er til salg til efteråret til 69 Euro.

© 2011 – 2017, maczonen.dk. All rights reserved.