Amazon inviterer til pressemøde

Sandsynligvis præsenterer Amazon deres nye tablet på torsdag.

Muligvis vil vi også se en ny og billigere Kindle, men mest spænding er der om Amazons satsning på tabletfronten.

Rygterne har længe svirret om en Android-baseret tablet, men nu er rygterne også ved at blive mere håndgribelige. TechCrunch har efter eget udsagn haft fingre i en prototype og kan fortælle at der er tale om en 7″ stor tablet kaldet Amazon Kindle med en baggrundsbelyst skærm (altså ingen e-ink!) og multitouch. Amazons tablet skulle være klar til lancering i november og prisen skulle ende omkring $250.

Styresystemet er Android, men i en særlig Amazon-version, der ifølge TechCrunch er bygget ovenpå en ældre Android version (2.2. eller ældre). Naturligvis er Amazons særlige tjenester fuldt integreret, og mere væsentligt er Android Market og alle Google apps fuldstændig fraværende.

For at booste salget vil Amazon ifølge techCrunch sælge den med ekstraservices, såsom Amazon Prime, der udover gratis forsendelse på produkter fra Amazon også giver adgang til Amazons videotjeneste.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.