Første beta af OS X 10.7.2 med iCloud

Apple frigav i går Mac OS X 10.7.2 build 11C55.

Foruden en række fejlrettelser er den nye udgave af Mac OS X 10.7.2 build 11C55 også den første der har iCloud indbygget i systemet. Tidligere er iCloud blevet leveret som en ekstra download, som udviklerne skulle installere oveni Mac OS X 10.7.2.

Fredag frigav Apple også ny software til udviklkerne, nemlig iTunes 10.5 beta 8, der kræves for at udviklerne kan fortsætte med at lege med iCloud og lørdag blev der åbnet for at flere udviklere kan få lov at prøve iTunes Match, som ikke alle udviklere har fået lov til at prøve endnu.

Apple frigav også iWork for iOS beta 3 i fredags med en række mindre fejlrettelser.

Udviklerne skal i Mac OS X 10.7.2 build 11c55 fortsat fokusere på at teste AddressBook, Grafik, iCal, iChat, iCloud, Mac App Store, Mail, MobileMe, Safari, Spotlight og Time Machine.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.