HP sagsøger sig selv

HP har netop sagsøgt sig selv.

HP opfører sig til stadighed mere sært. Først droppede man tablets og smartphones og overvejede at sælge PC-produktionen. Efter at man lavede brandudsalg på de udgåede TouchPads og fandt ud af at det var en stor succes har men besluttet at lave endnu en produktion af TouchPads, som også skal sælges med underskud. Derudover fortalte en af HP’s produktcehfer kort efter at man havde droppet smartphones og tablets, at HP fortsat er interesseret i tablets.

I forbindelse med at man satte TouchPads på brandudsalg hyrede man et tysk firma til at stå for tilbagebetaling af penge til de kunder der har købt en TouchPad kort før HP’s brandudsalg.

HP havde dog et øjeblik glemt at man havde hyret tyske Greenova Services GmbH og nåede at sagsøge dem angiveligt for at lave et tilbagebetalings-scam i HP’s navn. Siden opdagede man fejlen og droppede sagsanlægget.

Via Electronista.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:,