HTC præsenterer Sensation XE

HTC er nu klar med den nye Sensation XE.

HTC Sensation XE er den første i en ny serie af smartphones fra HTC med Beats Audio teknologi, der har som mål at løfte lydkvaliteten til nye højder.

Den nye og forbedrede udgave af HTC Sensation har også en hurtigere processor på 1,5 GHz dual core og et større batteri, men det er klart musikken og kvaliteten med de nye Beats, som er HTC’s argument ofr at få dig til at bruge penge på en ny smartphone.

“Lyden er en afgørende del af enhver forbrugers mobiloplevelse, og vi skubber hele tiden til lydoplevelsens grænser for ikke kun at sikre forbedret talekvallitet, men også når det gælder musik, film og spil…HTC Sensation XE giver virkelig en utrolig oplevelse, som demonstrerer vores ambition om at sætte brugerne i centrum”,  udtaler Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. “

HTC Sensation XE fås med et 16 GB SD-kort med plads til tusindvis af sange og Beats by Dr. Dre In-Ear øretelefoner med fjernbetjening.

HTC Sensation XE er på markedet til oktober.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.