HTC Rhyme er præsenteret

HTC har netop præsenteret en ny smartphone der skulle kæle for sanserne med lækkert design og høj funktionalitet.

Rhyme er ifølge HTC til brugere, som ønsker avancerede funktioner, men som samtidig vil have en elegant  og mere personlig smartphone, hvilket er en lidt mere neutral måde at formulere sig på med en smartphone, der er tiltænkt kvinder. For det er nemlig kvinderne man primært ønsker at tiltrække med Rhyme, der gik under kodenavnet Bliss, med en række nye ideer der forener design med brugerfunktionalitet. Om så kvinderne er med på den, må vi jo vente med at se.

Det betyder blandt andet at Rhyme har en opfrisket udgave af HTC Sense med en ny startskærm der byder på en mere simpel og overskuelig måde at betjene de vigtigste funktioner på samt HTC Rhyme Charms og en Docking Station.

“HTC Rhyme repræsenterer en helt ny tilgang baseret på vores erkendelse af, at der findes en stor gruppe forbrugere, som ønsker en mere personlig smartphone, der passer bedre ind i hverdagen…Dét leverer HTC Rhyme med sin forfriskende, nye stil og oplevelse, der også omfatter et udvalg af innovativt tilbehør som HTC Rhyme Charm og Docking Station, der er med til at gøre smartphonen til en integreret del af folks liv”, fortæller Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. “

HTC Rhyme har en kraftig 3,7-tommer Super LCD-skærm med WVGA-opløsning, stereolyd og et 5-megapixel-kamera med autofokus, kraftig LED-blitz og hurtig udløser.

Tilbehør til Rhyme:

  • HTC Rhyme Docking Station – dockingstationen oplader telefonen, samtidig med at den forvandler HTC Rhyme til et vækkeur og musikanlæg, så man kan vågne til sin yndlingsmusik direkte fra de indbyggede Bluetooth højttalere.
  • HTC Rhyme Charm – denne charm gør diskret opmærksom på opkald og beskeder, når HTC Rhyme ligger i tasken. Den er udformet som en lille, lysende terning, som forbindes til telefonen med en ledning. Det gør, at den kan hænge uden på tasken, så man kan se den og hurtigt trække telefonen op af tasken. Dermed gør den det også nemt at finde telefonen blandt andet indhold i tasken.
  • HTC Rhyme Sports Armband – med dette armbånd kan man træne med stil og samtidig have apps og musik lige i nærheden.
  • HTC Rhyme Tangle Free Headphones – øretelefonerne, der ikke så nemt bliver filtret sammen på grund af de flade ledninger.
  • HTC Rhyme Bluetooth® Headset – det trådløse headset følger samme designmæssige udtryk som selve telefonen og gør det nemt at bruge den håndfrit.
  • HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker – denne trådløse højttaler til HTC Rhyme er nem at sætte fast på solskærmen i bilen.

HTC Rhyme er i butikkerne til oktober og leveres med dockingstation, HTC Rhyme Tangle Free Headphones og HTC Rhyme Charm.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.