Jabra lancerer Jabra Supreme

Jabra Suprene er det første monoheadset med Active Noise Cancellation.

Jabra har med Jabra supreme satset på at skabe et monoheadset, der kan levere en ordentlig lydkvalitet. Hvad man får i lydkvalitet, betalers der dog for i størrelse, hvor headsettet er noget mere klumpet end man ellers er vent til, men for folk, der bruger headsets udendørs og på trafikerede steder, kan det være et ganske godt kompromis.

Jabra Suptreme tilbyder nemlig aktiv støjreduktion, som man normalt kun finder på high-end stereoheadsets. derudover har Jabra Supreme Noise Blackout 3.0 og en ny teknologi, der reducerer vindstøj, hvilket alle, der gruger headsets udenfor ved kan være en plage uden lige.

Designmæssigt har Jabra Supreme en 24 mm højttaler gemt inde i basen, der sidder rundt om øret. og kommer med en helt ny sammenklappelig mikrofonarm. Mikrofonarmen gør det muligt at tænde og slukke for gheadsettet helt enkelt ved at klappe armen ind og ud.

Derudover kan Jabra Supreme streame GPS instuktioner og kan styret med mundtlige orderer, hvilket gør headsettet helt håndfrit.

Jabra Supreme fås i butikkerne allerede nu, til en vejledende pris på ca 700 kr.

Jabra

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.