LG præsenterer Optimus 7 – første Mangomobil i Danmark

LG Electronics relancerer nu Windows Phone 7-mobilen LG Optimus 7, som er blevet opdateret med version 7.5 (Mango).

Samtidig vil Mango-opdateringen blive ruller ud til eksisterende Optimus 7-ejere fra og med i dag.

Mango er den første store opdatering af Windows Phone 7 og indeholder blandt andet dansk sprog og tastatur. De vigtigste ændringer og forbedringer kan du læse om her.

Udover de nye funktioner i WP7, har den nye Optimus 7 selvfølgelig alle den gamle models unikke features, såsom multimediedelings-funktionen Play To, Augmented Reality-applikationen ScanSearch og Voice-to-Text.

LG Optimus 7 med Windows Phone Mango vil være tilgængelig i butikkerne fra og med begyndelsen af oktober til en forventet vejledende salgspris på 2999,- kroner inklusiv moms. Dem, som allerede i dag har en LG Optimus 7, vil få mulighed for at opdatere deres smartphone via en global lancering fra den 27. september.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.