Microsoft sagsøgt for Location tracking

En amerikaner forsøger nu at lægge sag an mod Microsoft for Location tracking.

Ifølge sagsøger Rebecca Cousineau trackes fotos via GPS i kamerafunktionen i Windows Phone 7.

Den såkaldte Location tracking skulle ikke kunne fjernes selvom brugeren slår funktionen fra, hævdes det i sagsanlægget der er anlagt som gruppesøgsmål og derfor kan betyde at alle med Windows Phone 7 får erstatning, hvis Rebecca Cousineau kan vinde sagen mod Microsoft.

Rebecca Cousineau fortæller videre at man også klager over Microsofts forklaring til den amerikanske kongress hvor Microsoft har udtalt at man kun modtager tracking-data fra brugere der har godkendt denne mulighed.

Læs mere om sagsanlægget.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.