Nokia N9 på hylderne hos 3 i dag

Fra og med i dag er Nokia N9 klar til salg i alle 3Shops landet over og på 3.dk.

N9 har opnået imponerende resultater i antennetests, og skulle have det bedste signal af alle de smartphones, der er på markedet i Danmark, så hører man til dem, der ofte bevæger sig rundt i yderkanterne af 3G-nettet vil man helt sikkert kunne spare sig selv for en del ærgelser med Nokias smartphone.

N9 er den første – og sidste – smartphone med styresystemet MeeGo, som er et open source, linux-baseret styresystem. Nokia har netop meddelt at udviklingen af MeeGo stopper, men N9’eren vil blive opdateret til MeeGos afløser Tizen, så man skal ikke bekymre sig om at sidde med en mobil, der ikke bliver opdateret.

MeeGo kan desuden køre Android apps via applikationen Alien Dalvik .

Nokia N9 fås fra starten i sort med 64 GB hukommelse. Senere kommer den i en mindre udgave med 16 GB hukommelse. Mindsteprisen for Nokia N9 med 64GB hos 3 er 5.542 kroner hos 3.

Vil man have den uden abonnement, skal man vente lidt endnu, men den kan forudbestilles hos Cdon til 4.790,-

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.