Ny dansk Acronis distributør

Liga Distribution bliver nu dansk distributør af Aronis’ produkter.

En ny samarbejdsaftale mellem Acronis og Liga Distribution er nu forhandlet på plads.

Aftalen betyder at at Acronis’s Backup & Recovery 11 portfolio skal distribueres af Liga Distribution i Danmark på Færøerne og i Grønland.

Liga Distribution vil også tilbyde uddannelse i Acronis produkter gennem Acronis Academy.

“Liga Distribution er en rigtig spændene samarbejdspartner for os i Danmark som vi forventer os meget af. Vi ønsker naturligvis at udvide kendskabet til vores produkter på det danske marked og ved hjælp af Liga Distributions kanalpartnerer samt gode kontakter til danske It-forhandlerer tror vi på at vi sammen kan løfte opgaven. Vores kerne fokus er SMB marked hvor vi har en række særdeles attraktive løsninger som vi er sikre på at det danske marked med øget synlighed og et bedre kendskab til vil tage rigtig godt imod”, siger Magnus Blomgren, Nordenchef, Acronis Scandinavia.

Læs mere om Liga.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.