Nyt mikroanlæg fra Pioneer

Pioneer hopper på den digitale bølge, og dropper CD-afspilleren i deres nye mikroanlæg.

Har man for længst smidt sine CD’er ud, er det temmelig fjollet at investere i et anlæg med CD-afspiller. Pioneer tager konsekvensen og lancerer Pioneer X-SMC3, som kan stort ser det samme som storebroderen  X-SMC5 – blot er CD-adspilleren fjernet.

Det fungerer med trådløse netværk og understøtter AirPlay og DLNA v1.5. Flere enheder kan kobles sammen, så man kan skabe sit eget multirumssystem.

Derudover er der dock til iPhone og iPod, så enheden kan oplades, mens man spiller musik. Det er også muligt at tilkøbe en Bluetooth-adapter, så man via Air Jam kan afspille og dele spillelister fra op til fire forskellige i-enheder, eller tilslutte en skærm via composite-udgangen så man kan se videoer.

Hvis man har brug for andre tilslutningsmuligheder er der USB-port, der kan tage WMA-, MP3-, MPEG4 AAC- og FLAC-filer, og endelig er der både FM og Internetradio.

 X-SMC3 har en vejledende udsalgspris på 2.499,- og fås i sort og sølv.


 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.