Rygte: Amazons tablet er en “foreløbig” model

Kilder fortæller, at Amazons tablet kun skal tjene som en midlertidig løsning. Men opfølgeren skulle ikke være langt væk.

Det er redaktøren Ryan på gdgt.com, der kan fortælle at Amazon, da de skulle udvikle deres tablet, valgte at udlicitere hardware-designet til firmaet Quanta, der også har hjulpet RIM med at designe PlayBook. PlayBooken blev så brugt som skabelon for Amazons tablet, for at spare tid og penge på designprocessen, hvilket har ført til en del problemer med selve hardwareintegrationen, blandt andet en langsommere processor.

Ifølge Ryans kilder er Amazons tablet “ret dårlig” og “en midlertidig løsning”, der bare skal fylde hylderne til julesalget, så den primære konkurrent B&N ikke sælger for mange af deres Nooks.

Ryan kan dog også fortælle at Amazon skulle være klar med opfølgeren allerede i første kvartal af 2012. Så der er al mulig grund til at tænke sig om to gange, før man putter en Amazon tablet under træet – i år – i hvert fald.

Amazon holder pressemøde senere i dag, hvor den nye tablet sandsynligvis blive præsenteret.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.