Video: Fremtidens smartphones forudsiger din adfærd

Clark Dodsworth forudsiger at smartphones, computere og tablets om få år vil kende vores behov før vi selv gør.

Udviklingen indenfor smartphones og tablets har været eksplosiv og har på få år fuldstændig forandret vores måde at agere på. Men udviklingen stopper på ingen måde her. Clark Dodsworth, som besøgte Aarhus i forbindelse med NEXT-konferencen forudsiger at udviklingen vil fortsætte i samme eksplosive tempo, og at vi om få år vil være så langt i udviklingen at smartphones og computere kan gætte, hvad vi har brug for, før vi overhovedet selv er blevet opmærksomme på det.

Se hele interviewet nedenfor, hvor Dodsworth fortæller om sine tanker.

Clark Dodsworth er konsulent indenfor interaktiv produktudvikling og har blandt andet arbejdet for Apple, Philips Electronics og Fujitsu.

jyskebank.tv via gadgetzonen

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.