Video: Se Google Wallet i aktion

Marketingbloggen AdZag har lavet en video med deres visioner for, hvordan fremtiden med Google Wallet ser ud.

 

Der er ingen tvivl om at mulighederne i Near Field Communikation eller NFC vil ændre vores måde at bruge smartphones og andre enheder.

Google lancerede deres NFC-beserede tjenester, Google Wallet og Google Offers tilbage i maj, og videoen her viser hvordan man kan forestille sig at de to tjenester spiller sammen og gør hverdagen meget lettere.

Man skal dog huske på at visionen her er udtænkt af marketingsfolk, og ser man videoen igennem med markedsføringsbriller på er der virkelig mange muligheder for at komme helt tæt på kunderne med kombinationen af Google Wallet og Google Offers. Spørgsmålet er, hvor stor interesse vi som forbrugere egentlig har i konceptet, for believe-you-me det kommer til at “koste” noget at scanne en rabatkode ind på mobilen – spørgsmålet er hvad….og hvor meget.

Med tanke på, hvor mange personlig oplysninger, der i forvejen gemmer sig i mobilen, og hvor interesserede Google og andre selskaber er i at få adgang til dem, bliver “prisen” for rabatkoderne uden tvivl personlige oplysnigner i en eller anden grad. Men i hvilket omfang? Og hvordan tjekker man, hvilke oplysninger, der gives adgang til, når man tilmelder sig en rabatordning, som kvinden gør 18 sekunder inde i filmen? Nøjes kaffebaren med at sende dig en mail med nogen af deres andre tilbud, eller risikerer man for eksempel en eller anden form for geotagging, så de sender en SMS og spørger om du er kaffetørstig, hver eneste gang du er indenfor 200 meters radius af en kaffebar?

Sidste kritiske spørgsmål: Hvad gør man hvis mobilen løber tør? Lidt surt at stå nede i Føtex med båndet fyldt med varer og en død mobil!

YouTube via TheNextWeb

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.