Altec Lancing klar med inAir 5000

Altec Lancing er nu klar med højttalersystemet inAir 5000.

Altec Lancings inAir 5000 understøtter trådløs musik via AirPlay og er dermed en fin højttalere til brugere af  iOS og iTunes på Mac.

Opsætningen af inAir 5000  er hurtig og simpel. Så snart din Wi-Fi-understøttede iOS-enhed er tilsluttet til højttaleren via USB-kabel, er det nødvendigt at downloade den gratis inAir Guide-applikation, som vil hjælpe dig gennem opsætningsprocessen af AirPlay med din enhed.

Den nye høttaler er også opbyegget helt fra bunden med lydenheder, der sikrer en god lyd.

“Måden vi lytter til musik på ændres konstant. For mange af os er musik en personlig alene-oplevelse og for mange er musik koblet til sociale fællesskaber og aktiviteter. Den seneste tids eksplosion af online-content og services betyder, at vi nu har adgang til ubegrænsede musikoplevelser – som går på tværs af tid og rum…Med vores første netværksprodukt har vi givet brugerne kontrollen – og giver samtidig feinsmeckerne en oplevelse”,  fortæller Tord Nybleus, nordisk salgschef for Altec Lansing. “

Altecs inAir 5000 AirPlay-højttaler er til salg fra november til 3.999 kroner.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.