Apple præsenterer iOS 5.0

Apple har netop præsenteret iOS 5.0 med en masse nyheder.

Opdateringen er klar til download via iTunes og allerede fra den 12. oktober og kan installeres på begge modeller af iPads, iPhone 4, iPhone 3GS og iPod touch 3 og 4g.

Blandt de mange nyheder i iOS 5.0 er iMessage, Apples nye “SMS-instant messaging” til alle brugere af iOS,  iCloud til synkronisering mellem enheder med iOS 5.0 og OS X Lion, Find My Friends, som gør det muligt at tracke vennerne online via GPS, Newsstand til magasiner og et stærkt forbedret notifikationsystem. Find My Friends kan opfattes som ret provokerende overfor privatlivet og kan selvfølgelig slås fra ligesom der er en indbygget Parental control og mulighed for at give brugere midlertidig mulighed for at følge andre.

Læs mere om de 200 nye funktioner og muligheder i iOS 5.0 hos Apple. 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.