Buffalo CloudStation: Få din egen private sky

Buffalo CloudStation bringer skyen hjem i stuen.

CloudStation er egentlig en NAS, men indeholder funktioner, som gør den mere sammenlignelig med cloudcomputing.

Den eksterne harddisk er baseret på teknologi fra Pogoplug, og kan fås i to versioner med 1 eller 2 TB hukommelse.

Tilgang til CloudStation opnås via WiFi med et klientprogram og en adgangkode. Dermed er det med det samme tilgængeligt for alle enheder, der har klientprogrammet og den rette adgangskode. Det betyder, at man kan se dine egne tv-serier fra din mobiltelefon, når man sidder i toget, eller man kan høre din personlige cd-samling fra arbejdscomputeren via CloudStation der står derhjemme.

CloudStation er DLNA-certificeret og kompatibel med Apple Time Machine. Og enheden er meget sikker, der anvendes nemlig et 26 tegn langt password og avanceret kryptering til at forhindre ubudne gæster.

Da det er brugerens egen computer og lagringsenhed, der alene står for opbevaringen, lagres data aldrig hos tredje part. Det betyder, at der ikke er nogen irriterende lagringsafgifter eller serviceomkostninger. CloudStation er dog ikke mere lukket, end man sagtens kan dele filer med venner eller familiemedlemmer, så de også kan lagre og dele deres data på ens enheden.

”Med Buffalo CloudStation flytter vi grænserne for, hvordan data lagres og deles i dag. Enheden er en brugervenlig måde at lægge data op i skyen, så man nemt kan tilgå det fra computere, mobiltelefoner og tablets”, siger Paul Hudson, der er salgschef på Buffalo i Nordeuropa.

Buffalo CloudStation kan købes hos for eksempel Proshop til priser fra 2062,- til 2.841,-.

Læs også:

Gaver der glæder: Eksterne harddiske 

Buffalo LinkStation ProQuad 

Så er vi operative! MiniStation Extreme 

LaCie LaPlug forvandler din USB-harddisk til en NAS 

LaCie er klar med første Thunderbolt-harddisk


© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.