Få penge for din gamle iPhone

TDC tilbyder penge for din gamle iPhone ved køb af en ny iPhone 4S.

Samtidig med lanceringen af iPhone 4S introducerer TDC et genbrugsprojekt, der skal undersøge interessen for at genanvende brugte iPhones.

Man kan indlevere sin gamle iPhone i TDC-butikker lander over, og hvis den lever op til nogle generelle krav kan man få op til 1.600 kr for den.

De brugte iPhones skal genanvendes indenfor tre områder: Nogle telefoner bliver genbrugt af danske eller udenlandske forsikringsselskaber, som giver dem videre til kunder, der har mistet deres telefoner. Andre telefoner bliver gensolgt i Kina eller Afrika. Og endelig er det muligt at videresælge reservedele fra telefonerne til genbrug, forklarer butiksdirektør Kim Hyrzkov, TDC Butik.

I første omgang er det kun brugte iPhones, TDC Butikkerne tager imod.

– Vi vil gerne sikre, at vores kunder får en god pris for deres gamle telefon samtidig med, at vi kan opgradere kunden til den nyeste model. Nu starter vi med at teste konceptet på iPhone-segmentet, men jeg vil bestemt ikke udelukke, at vi kommer til at indføre brugtpriser på flere populære mærker, siger Kim Hyrzkov.

TDC Butik tager imod brugbare iPhone 3G, 3GS eller 4, som ikke er bundet til et abonnement. Telefonen skal kunne tænde og må ikke være vandskadet. Skærm eller bagside må ikke være flækket, men mindre ridser efter brug er okay. Endelig må telefonen selvfølgelig ikke være meldt stjålet. Brugtpriserne varierer fra 400 kr. op til 1600 kr.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.