Få TopGear på din TomTom

TomTom lancerer TomTom GO LIVE Top Gear edition.

BBC’s ikoniske motorprogram TopGear har også mange fans i Danmark, og det forsøger TomTom nu at udnytte, ved at tilbyde de mange fans med en lille racerkører i maven en ny mulighed for at få “The Stig” med på turen.

TomTom GO LIVE Top Gear edition, giver brugeren mulighed for at køre i ”Stig Mode”, få ruteanvisninger af værten Jeremy Clarkson og nyde de særligt udvalgte Points Of Interest. Herunder findes bl.a. anvisninger til racerbaner og andre lokaliteter brugt i tv-programmet.

GPS-enheden indeholder naturliglvis også TomToms HD Traffic, der giver brugeren dynamisk ruteanvisning og præcise trafikinformationer hvert andet minut, så man lettere kan styre uden om trafikpropper. Derudover er den spækket med features fra Top Gear såsom opstarts- og slukskærm samt bilikoner på selve enheden. Brugeren kan desuden vælge at køre i ”Stig Mode”, hvilket medfører øjeblikkelig stilhed fra enheden.

Enheden kommer til en vejledende pris af 1.599,- kroner, hvilket inkluderer et års abonnement på TomToms LIVE-service. TomToms LIVE-service indeholder, udover TomTom HD traffic, Speed Camera service, der giver hurtige anvisninger om kommende fartfælder, mens TomTom Places gør det muligt at søge efter forretninger og særlige lokaliteter i området.

TomTom GO LIVE Top Gear edition er tilgængelig fra i dag.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.