Google bekræfter: Ice Cream Sandwich kommer på tirsdag

Når Samsung holder Google-event i næste uge, er den nye version af Android med næsten 100% sandsynlighed også på programmet.

Bekræftelsen af at Android 4.0 præsenteres på tirsdag var dog ikke helt tilsigtet: Androiddevelopers kom ved et uheld til at offentliggøre en video på YouTube med titlen ICS Launch og datoen 11. oktober. Videoen blev hurtigt fjernet igen.

Lanceringen af Android ICS på tirsdag var dog ventet af de fleste, så det er ikke nogen kæmpeoverraskelse. Samsung ventes at præsentere deres Nexus Prime, og det ville alt andet lige være helt tosset, hvis den nye Nexus-model ikke kom med det nyeste Android-styresystem. Også Samsungs officielle teaser, som kan ses nedenfor, peger i samme retning. Der tales om en “perfekt kombination” – og det kan næppe være være andet end kombinationen af Samsungs Nexus-mobil og Googles Ice Cream Sandwich

Der er store forventninger til Samsungs Nexus-mobil. Rygterne taler om en monstermobil, der udover Android 4.0 skulle have en 720p skærm, en superhurtig 1.5 GHz dualcore processor og en GPU magen til den, der sidder i iPad 2 (og angiveligt i iPhone 4S), et 8MP kamera, der kan skyde video med 1080p i HD-kvalitet, og et monsterbatteri på hele 2050 mAh.

Nexus Prime – eller Galaxy Nexus, som visse rygter også kalder den – skal tage kampen op med iPhone 4S, som Apple præsenterede i tirsdags.

via Gizmodo, Electronista

 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.