Google sætter dato på I/O 2012

Googles årlige udviklerkonference bliver næste år afholdt d 24. – 25. april.

Google offentliggør ikke, hvad konferencen skal handle om, men det ventes at Google vil præsentere Android 5.0 Jelly Bean, som afløser den endnu ikke udsendte IceCreamSandwich, og mon ikke vi vil få mere at se om Googles store Android-satsning android@home.

Google præsenterer Android 4.0 a.k.as Ice Cream Sandwich i morgen sammen med Samsungs Nexus Prime. Ice Cream Sandwich bliver det første af Googles mobile styresystemer, der kan køre på både smartphones og tablets, men udover at ICS altså retter op på fragmenteringen i Android, er det højst tvivlsomt om der er nogen deciderede nyheder i styresystemet.

Læs også:

Google bekræfter: ICS præsenteres i næste uge

 

Rygte: Nexus Prime er klar 3. november 

Rygte: Android Jelly Bean kommer foråret 2012

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.