HTC lukker sikkerhedshul med OTA-opdatering

HTC er på vej med en sikkerhedsopdatering til Sensation og Evo 3D

Tidligere på måneden kom det frem at flere HTC-mobiler har haft et gigantisk sikkerhedshul, hvor alle applikationer der kræver internetadgang (hvilket vil sige snart sagt alle) frit kunne hente oplysninger som GPS, SMS, mail, kontakter og så videre.

Nu er HTC så klar med en opdatering der lukker hullet. HTC har ikke selv direkte indrømmet at den nye opdatering, der udsendes over-the-air (OTA) løser sikkerhedsproblemet, men på Android-police har man kigget på den bagvedliggende kode til opdateringen af Evo 3D, og der kan man se at de logningsmuligheder, der var årsag til sikkerhedshullet slettes fra systemet.

AndroidPolice

 

Læs også:

Massivt sikkerhedshul i HTC opdaget

HTC Evo 3D og View 4D præsenteret

HTC præsenterer Sensation

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.