LaCie LaPlug forvandler din USB-harddisk til en NAS

LaCie er klar med en enkel løsning, der gør din usb-harddisk til en trådløs netværksharddisk.

Selv rigtige mænd er efterhånden begyndt at sikkerhedskopiere – efter at have grædt spandevis af tårer over tabt data.

Men rigtige mænd – og kvinder for den sags skyld – bruger mange bandeord over bøvlet ved at sikkerhedskopiere, for skønt hele hjemmet efterhånden er på den trådsløse nerværk har de eksterne harddiske ikke rigtigt fulgt med og kræver stadig et usb for at sikre familiens billeder, musik og film. Og det er efterhånden både irriterende og indviklet at dele for eksempel billeder mellem flere computere.

Med LaPlug er det nu muligt at gøre usb-harddisken en del af det trådløse netværk. LaPlug kobles helt enkelt på netværket og harddisken, og så er harddisken ellers klar til at gemme og dele via WiFi.

Udover nem og trådløs sikkerhedskopiering følger der ekstra fordele med. For eksempel kan man streame multimedieindhold via UPnP/DLNA til PS3, Xbox 360 og andre kompatible enheder (såsom – uhm – smartphones og tablets), og det er endda muligt at tilgå harddisken udenfor hjemmet via internettet.

LaCie LaPlug koster $75, hvilket løber op i omkring 5-600 kr, når den kommer til Danmark

© 2011 – 2019, maczonen.dk. All rights reserved.