Microsofts fremtidsvision: Touchskærme og skyer

Microsoft gætter i en ny video på, hvordan fremtiden kommer til at se ud.

Det er altid sjovt at gætte på, hvordan fremtiden bliver, og Microsoft har faktisk en hel afdeling dedikeret til opgaven.

Det er der kommet denne lille film ud af, hvor det ses at der er gode tider i vente for producenter af hånddesinficeringsprodukter, eftersom enhver tænkelig overflade i fremtiden indeholder en eller anden form for touchfunktion. Det er tablets så tynde som papir, og gennemsigtige smartphones (som ingen rent faktisk taler i). Væk er den gode gamle “blue-screen-of-death”, istedet deles alt gnidningsfrit via cloudcomputing.

Microsofts afdeling for fremtidsvisioner har dog ikke fundet på det hele fra bunden. Styresystemet, der kører alt fra smatphones til køleskabsvægge og bordplader, minder i interfacet mistænkeligt meget om Windows 8 og WP7 med sin fliseagtige struktur. Og også litteraturen har hjulpet lidt til her og der. Lur mig om ikke babelfisken fra Hitchhikers Guide To The Galaxy er blevet indkorporeret i den smukke kvindes solbriller i starten af filmen.

Se også denne tidligere vision fra 2009, hvor Harry Potter og Profettidende heller ikke har levet forgæves.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.