Ny iPod Touch og iPod Nano

Apple præsenterede to iPods på iPhone-eventet i går aftes.

Apple havde mere end bare iPhone 4S , iOS 5.0 og iCloud med på Let’s talk iPhone eventet, som blev holdt i Cupertino i går aftes. Det blev nemlig også til et to nye modeller af iPod touch og iPod nano.

iPod touch kan nu også fås i en hvid udgave. Derudover er der egentlig ikke så mange andre ændringer i den nye iPod touch, der nu skal sælges på de mange funktioner der følger med via iOS 5.0.

iPod nano  blev også opdateret og ligner sig selv. Der er dog små forbedringer, som muligheden for at få større ikoner på skærmen, og så anerkender Apple nu, at iPod nano er ret så funktionel som armbåndsur med en tilhørende urrem, som mange tilbehørsproducenter sælger. Derfor er der nu 16 nye ur-designs at vælge i mellem.

iPod nano koster fra 999 kroner og fås med 8 og 16GB.

iPod touch koster fra 1499 kroner og fås med 8GB, 32GB og 64GB.

Alle iPods kan netop nu købes via Apple Store.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.