Ny iPod touch og iPod nano

Apple har også frigivet nye iPods.

Apple er klar med nye udgaver af iPod touch og iPod nano.

iPod touch fås nu også i hvid, som iPhone. Der er ikke mange andre ændringer i iPod touch, andet end at fokus nu er på iOS 5 og iCloud. iPod touch får samme funktioner som iPhone, dog med de begrænsinger der uden 3G, såsom 3G data og telefoni.

iPod nano er også blevet opdateret og ligner udenpå sig selv. Det er dog muligt at få større ikoner på skærmen ligesom Apple nu officielt anerkender at iPod nano er fed som ur med en tilhørende urrem. Derfor er der nu 16 nye ur-designs, inklusive Mickey Mouse og Minnie Mouse.

iPod nano koster fra 999 kroner og fås med 8 og 16GB.

iPod touch koster fra 1499 kroner og fås med 8GB, 32GB og 64GB.

Alle iPods kan netop nu købes via Apple Store.

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.