Nye tasker til lyd og video-udstyr

Multimediefotografer får nu tre nye tasker fra Lowepro.

Lowepro er klar med en nye serie af tasker, der er lavet til den moderne multimediefotograf på farten.

De nye tasker fås i tre størrelse og hedder DSLR Video Fastpack AW serie.

Taskerne har plads til alt udstyr du skal have med, inklusive plads til kabler via Custom Audio Utility Pouch, stativ eller rig via Hideaway Tripod Mount samt seperat plads til en notebook og ekstra lommer til hovedtelefoner og andet du bare må have med.

“Vi valgte en af vores mest populære modeller som inspiration til den nye DSLR Video Fastpack AW serie. Den er konstrueret for at kunne leve op til kravene hos den moderne  multimediefotograf, som skal kunne tage billeder, optage film og lyd, og derefter formidle det til sine kunder” siger Tim Grimmer, markeds- og produktchef hos Lowepro.

DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 og DSLR Video Fastpack 150 AW kommer i butikkerne i løbet af november måned 2011, til vejledende udsalgspriser på ca. 1.499  1.399 og 1.199 kroner.

Via Lowepro.

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.