Rygte: Flere detaljer om Galaxy S 3

Et snapshot af noget, der ligner en intern salgspræsentation, afslører specifikationerne på Samsung Galaxy S 3.

Det noget mudrede billede viser en oversigt over Galaxy S’s stamtræ, kulminerende i en ny model kaldet Galaxy S III. Nærlæser man billedet vil man se at GS3 vil få en dual-core 1.8GHz Exynos 4212 processor, 2GB RAM, 12MP kamera, og en 4.6″ Super AMOLED Plus HD skærm, hvilket må siges at være imponerende specifikationer.

Kigger man på billedet ser det også ud til at GS3 får et nyt design – måske for at undgå yderligere sagsanlæg fra Apple?

Det skal dog understreges at den anonyme kilde ikke nødvendigvis er særlig troværdig, og det bestemt er muligt at der er tale om et mock-up. Phandroid påpeger for eksempel at Galaxy S på billedet siges at have en Exynos CPU, hvilket ikke er korrekt, og det ville være sært hvis Samsungs interne præsentationer lavede sådanne fejl. Kilden påstår også at GS3 skal køre Android 4.0 og have fire fysiske knapper, hvilket også lyder usandsynligt. På den anden side er specifikationerne ikke langt fra hvad man kan forvente af opfølgeren til GS2. Samsung ventes at præsentere Galaxy S 3 i starten af 2012.

Kilde: Phandroid 

 

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.