Rygte: YouTube snart klar med 24 tv-kanaler

Lanceringen kan komme indenfor en måned.

Tidligere rygter har peget på at det Google-ejede YouTube arbejder på at indgå aftaler med de store Hollywoodselskaber om udvikling af professionelt indhold, og nu bekræfter anonyme kilder til Hollywood Reporter, at forhandlinger med blandt andet Warner Bros er faldet på plads, og at videotjenesten vil være klar med op til 24 selvstændige tv-kanaler allerede i starten af 2012.

Ifølge kilderne bliver der tale om forskellige former for “tv-agtig” underholdning og nyheder.

Derudover nævner kilderne at Google arbejder på. at man via YouTube får mulighed for at leje tv-serier, som man kan i iTunes (i USA). De nye tv-kanaler er et selvstændigt initiativ.

Hvordan de nye YouTube kanaler skal financieres er endnu uklart, ligesom det slet ikke er sikkert at de vil være tilgængelige udenfor USA. Google har ifølge Hollywood Reporters kilder investeret $150 millioner dollars i de nye tv-kanaler.

Hollywood Reporter via Electronista

© 2011, maczonen.dk. All rights reserved.