Apple holder Black Friday i Apple Store

På torsdag er det Thanksgiving og i USA fejrer man det med familie og mad og så en shoppetur dagen efter.

På fredag er det Black Friday i USA og dermed en af årets vildeste shopping-dage i USA.

Her i Danmark har vi ikke tradition for at fejre Black Friday, men det vil Apple lave om på. Derfor laver de igen i år en endags-shopping-event med et såkaldt Black Friday-salg. Så hvis du leder efter tilbud på Apple-produkter, kan det være en god ide at vente med at købe i Apple Store indtil på fredag, hvor alle tilbud præsenteres.

Du kan se en teaser-side i Apple Store netop nu, hvor Apple skriver at der vil være tilbud på Mac, iPad og iPod-produkter. Salget begynder fra midnat natten mellem torsdag og fredag og et døgn frem, altså den 25. november i hele døgnet.

Se mere i Apple Store.

© 2011 – 2016, maczonen.dk. All rights reserved.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *